Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ant artists

Od: karlos18 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

Chtěl bych k Vánocům pořídit ant artists www.alza.cz/sada-/... a potřeboval bych vědět jak dlouho můžu nechat mravence www.ab-com.cz/ant/... mimo to akrvárium aby se jim nic nestalo a čím je krmit. Jde mi o to že je musim objednat včas aby mi to do Vánoc doručili.

Předem dík za odpověď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

0x

Na tom druhém odkazu máte možnost položit prodávajímu dotaz,učinte tak...;)

karlos18
hodnocení

Psal sem tam dotaz před týdnem a pořád čekám na odpověď, tak jsem doufal že by tady někdo poradil, protože už neni moc času :)

pepyk93*

Držím palce,ať se konečně ozvou.To právě nesnáším.Pokud někdo na www stránky uvede email,měl by také číst poštu...*bum*

Jěště zkuste GOOGLE,už mě toho moc nenapadá...

Zde na poradte.cz nevím nevím jestli tady někdo chová mravence...*nevi*

doplněno 12.12.09 16:07:

Možná se ještě zeptat někoho,kdo je také chová,ale jak dotyčného nalézt...*nevi*

luciferkaa*
hodnocení

0x

kamaratka ma to iste doma a vyriesila to nakoniec tak, ze ich nachytala na zahrade, staci dat s navlhnutou kockou cukru alebo nieco ine sladke a oni pridu, potom ich dat aj s tou kockou cukru do zvlast nadobky a zatvorit aby neusli, a minim den- dva by mali vydrzat, alebo ich mozes dat den pred vianocami rovno do toho akvarka, oni by prvy den aj tak hlbit jamky nemali...az druhy alebo treti, kym si zvyknu..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]