Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antibiotika u kočky

Od: marrtin® odpovědí: 2 změna:
Chci se zeptat zda máte zkušenost s tím jak podávat kočce antibiotika ... Teď jsem jí je dával v v 11h ráno a v 11 večer ... protože mám odpolední směny ... Ale příští týden mám ranní takže v 11 h ji je dát nemohu tak nevím jak to přečasovat ... Ideál na 5 h ráno a 17 večer ... jenže pokud bych dostal další dávku tak bych to musel zase za týden předělat ...
doplněno 25.01.25 02:05: jako že dávkování má být ráno a večer ... tak nevím jak to udělat .. nebo jestli je to úplně jedno v kolik ...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x
Dobrý den, udělejte to tak, jak to zde popisujete. Kočičí tělo to pochopí (stejně jinou možnost nemáte a podávání léků snad nebude trvat věčně). Můžete si i zavolat na veterinu a poradit se přímo tam. Zdravím!
doplněno 25.01.25 10:27: marrtin - bude to jako u člověka = +- dvě hodiny nevadí (dokonce někdo i zapomene tabletu vzít, tak je potom mezera delší).
hodnocení

tak to jasné že můžu zavolat ... mě jde o to jestli to někdo neřešil... podle mě je to taky jedno ,ale co já vím ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]