Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, před malou chviličku mi skočilo štěně (2 měsíčního) Yorkshira z postele a když dopadl tak křičel. Chci se zeptat jestli se jen lekl nebo se mu něco stalo, prohmatal jsem ho všude a nic že by ho bolelo, mám o něho strach proto tak blbá otázka.
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
kdosi
3x
Pokud ho teď důkladně prohmatáte a štěně z toho bude mít jen legraci z nové hry, tak je nejspíš v pořádku a bylo to jen leknutí. Mláďata jsou obecně velice odolná proti různým pádům a nárazům a normální postele nebývají tak vysoké, aby byly nebezpešné (nemluvíme-li o horní palandě).
Pokud ho i teď bude bolet jedna tlapka při prohmatávání, tak bych doporučil toho zvěrolékaře v normální ordinační hodiny.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]