Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za rybu?

Od: pansvacinka® odpovědí: 12 změna:

Chtěl jsem pstruha, ale toho neměli, tak jsem v místní rybárně koupil tohle a zapoměl název. Vlastně jsem na to jen ukázal a že chci tři tyhle kousky, nijak jsme to nejmenovali.

Je to malá ryba, všechny tyhle tři se vejdou na pánev 25 cm.

Co je to za rybu?
Co je to za rybu? #2

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Okoun ale dost vybledlej.

Dva se smějí, jeden je smutný. :)

liska5

To se nesmějou, to maj naříznutý, tam mají v hloubce srdce, takový tmavěrudý trojhránek...

Já vím, ale vypadá to tak. *smich*

liska5
12.12.24 15:08

*vtip*

hodnocení

4x

Okoun. Je to dravec, tedy velmi chutná ryba. Je lépe ji stáhnout než oškrábat. Na másle, s kmínem a solí na pánvi, pro toho, kdo rád "obírá". Má spoustu kostiček.

hodnocení

Doufám, že z toho po osmahnutí ta kůže půjde dolů celá. To je pořád:

"jezte ryby, jsou zdravé" a nakonec z toho bude riziko poranění krku kostma *zmateny*

To nařízení zní celé: "jezte ryby, jsou zdravé, ale naučte se konečně vybírat kosti, máte na to věk"
km

s kmínem? tak na sádle prosím

hodnocení

2x

Okoun říční. Dobrou chuť.

km
hodnocení

0x

je to vynikající česká ryba, jen je blbý, že pořijít k větším kouskům jde těžko, z takovéhle když člověk stáhne a odstraní hlavu, moc toho nezbyde

tak dejte vědět, jestli vám chutnali

hodnocení

No máte pravdu, s těmi okouny to byl zážitek asi jako s broskvemi z Billy.

Hezky to vypadá, k jídlu to moc není.

Paráda na pánvi i potom na talíři, ale šílená obíračka, z každé byla tak polívková lžíce nutno říct dobrého masíčka, kostí jak máku, ze pstruha se kůže svlíkne sama, navíc má mnohem víc masa a mín kostí, z tohodle to šlo hůř.

Celé to dopadlo tak, že jsem si ohřál čočku s paprikovou klobásou a konečně se pořádně najedl :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]