Dobrý den měla bych takovou otázku nám kocoura (3 roky) nejspíš špatně došlápnul nebo při hraní s kočkou a dalším kocourem si něco udělal se zadní tlapkou. Nekulhá normálně na ní došlapuje, ale všimla jsem si že ji měl zvednutou chvíli nahoře pak už ne. Co mě trápí je že si nechce sednou na zadní nožky podle mě kvůli té nožičce. Včera seděl normálně je možné aby si nějak natáhl sval nebo vazy že si nechce sednout? Nechci hned plašit totiž. Budu ráda za jakoukoliv radu
Asi tam nějaký problém bude, sama jste to vypozorovala. Lepší je dojít s ním na veterinu. I když to třeba nic nebude, ale pro jistotu. Nemusí to být zrovna tou tlapkou, že si nechce sednout.
Může tam mít lehký otok, prosahejte mu to, zjistěte, kde ho to bolí, pokud to není teplejší, oteklé, křivé apod., neplašila bych se, prostě si jen trochu natáhl vazy, to se spraví samo. Taky když blbě šlápneme, neletíme hned na chirurgii, leda když to déle bolí, otéká apod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.