Nejste přihlášen/a.
Zdravím,máte někdo kočku která nechodí ven a má doma záchůdek? Jak často měníte? Naše chodívala ven, tak jsme písek doma neměli, teď problém se sousedními kocoury, tak ven nechce. Dala jsem jí po domě 3 krabice se stelivem, zkraje do nich 2-3x šla, já jsem to mokré zhrudkovatělé vynesla ale zbytek jsem v krabici nechala. Ted mi udělala několikrát lumpárnu na podlaze...
Kolikrát může jít na ten písek? Nebo to celé vysypete po jednom použití a dáte celý nový? achjo, co s tím...? Děkuju za zkušenost nebo radu.
Papírové krabice nejsou dobrým materiálem. Načichnou a kočkám se smradlavý záchůdek nelíbí. Musíte koupit z umělé hmoty a také diravou lopatku, kterou koule a hovínka, několikrát za den vyberete a nově dosypete. Celé se to mění cca za necelý týden. Vysypat a wecko vymýt mydlinkami. Pak kočka bude spokojená a nikam jinam nebude chodit.
Není pomoci. Marné volání. Znám tohle ze zahrádkářské kolonie. Na botách, na motyčce, na rukách, děs k uzoufání. A neuděláš vůbec nic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.