Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena propolisu z úlu

Od: tymedostavas® odpovědí: 4 změna:
Čerstvý propoils vyndaný z úlu má jakou hodnotu? Internet tvrdí jiné věci než můj strýc. Na internetu lze různé textury propolisu a mastičky či kapičky koupit třeba i za 200 Kč. Strýc tvrdí že čerstvý propolis může stát 1000 Kč za pár gramů. Kde je pravda?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kdosi
hodnocení

0x

Cokoli má tu cenu, za jakou je to někdo ochotný prodat a jiný koupit :)

(Nemluvě o tom, že 1.000 za pár gramů je 500 za jeden gram a když k němu přidáš nějaké to kapičkovadlo, nebo mazadlo v ceně pár korun za kilo, tak to naředíš na cenu jakou chceš, třeba těch 200 (a vrazíš to do libovolně velkého či malého balení))

---

(Ožralá fetka se s tebou spustí za krabičák, luxusní společnice za pár tisíc dolarů - kolik je správná cena a jak jsi na to přišel?)

id
hodnocení

0x
Propolis vykupují v lékárnách, zjistite si cenu.

liska5
hodnocení

0x

Tak si napište nebo zavolejte nějakému včelaři, co prodává i propolis. Třeba včelařská firma PLEVA z Potštejna. Ochotní sympatičtí lidé. Od nich jsem měla kusový propolis i tinkturu.. Jen cenu si už nepamatuji. info@pleva.cz

liska5

Možná si to strýc plete s mateří kašičkou, ale ten můj propolis, taková destička asi jako krabička od sirek, nestál, tuším, ani dvě stovky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]