Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na chovatelskou stanici?

Od: issis odpovědí: 8 změna:
Pěkný den,mám Chs, čekáme štěňátka,koho oslovit, když bych chtěla založit stránky stanice a letáček na rodiče a narozená štěňátka ...Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olina
hodnocení

0x

poradi vam na chovzvirat.cz

issis
hodnocení

Nenašla jsem..!

hodnocení

0x
A nestačilo by pro začátek inzerovat na sociálních sítích a bazoši? Základem jsou kvalitní fotky a smysluplný text.Letáky vám natiskne kde kdo..záleží odkud jste..Letáky můžete vyvěsit na veterinách..nebo chovatelských potřebách..;) Na stejných sítích nebo bazoši dáte poptávku na tvorbu stránek..Umí to spousta lidí. Cenu doporučuji dohodnout předem.
issis
Moc děkuji..
liska5

U nás takový leták visel na gymplu na nástěnce a na zastávkách autobusů.

pohanka
hodnocení

0x

Webové stránky Vám udělá programátor.

Nebo se o ně pokusíte sami: webglobe.cz/...

---------------------------------------------------

Nějak jsem dotaz nepochopila. Vy máte chovnou stanici a nemáte stránky stanice? Jak jste dokázali uchovnit, účastnit se výstav a bonitaci?

Pokud máte chovnou stanici, tak už byste měli mít i stránky. Na webových stránkách se přece prezentujete a představujete své psy, fenu. (mám Chs,čekáme štěňátka,koho oslovit, když bych chtěla založit stránky stanice a letáček)

--------------------------------------

Absolvovali jste vůbec toto řízení:

spektrumzdravi.cz/...

issis
hodnocení

0x
Samozřejmě...
liska5

Tak jste snad zkušená a máte kontakty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]