Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mam doma blechy?

Od: laura odpovědí: 3 změna:
Dobrý den , před nějakou dobou jse mi na kúžy začali vytvářet tyto malé asi cca 1mm velké trochu červené. Spíše jse mi dělají na nohou. Před asi 4 měsícemi jsem si pořídila kočku. Myslím jsi že to mán od ní ale , když jsem na to přišla poprvé tak jsem ihned kočce dala rúzné věci na odblešení. Poté jsem kompletně vysála a uklidila celý pokoj , vysála postel a vyměnila prostěradlo a povlečení. To do nějaké doby bylo v pohodě. Ale teď jse mi začali dělat znova , ale jsou trochu jiné.. je to vyrážka a nebo znova štípance od blech?.. a co bych měla dělat? Většinou se štípance projevujou po 1 max 2 daleko od sebe
Mam doma blechy?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Podívejte se kočce a sobě do pelíšku. Jestli najdete smítečka, která vypadají jako mák, mokrým prstem na ně sáhněte. Když zčervenají, jsou to bleší hovínka, natrávená krev. Kočce kupte žvýkací tabletu proti blechám. Jestli někde zapomenutá je, vleza na kočku a pojde. A vy nebudete muset postoupit celé to odblešovací martýrium. A bylo by dobře kočku odčervit. Blechy totiž přenášejí vajíčka parazitů, tasemnice.

ben®
hodnocení

1x
Dobrý den, pokud má kočka zase blechy, tak je to možné. Prohlédněte pořádně kočku, zvláště, jestli se stále drbe. Pokud ji budete muset odblešit, tak nezapomeňte na její pelíšek a hračky. Zdravím!

hodnocení

0x

Blechu dobře uvidíte na bílém prostěradle ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]