Nejste přihlášen/a.
2x
Dejte mu kousek tvrdého pečiva nebo kousek jablka. To mu úplně stačí. Bez žrádla do zítřka určitě vydrží, hlavně nezapomeňte na vodu.![]()
1x
Pokud už žádné krmení nemáš, pak třeba tvrdý chleba, zeleninu či ovoce, ovesné vločky...
doplněno 06.11.12 18:33:Ořechy taky může...
![]()
Jo jo - i býložravci mohou semotamo maso... ![]()
Tady máš rámcový přehled, co křečci mohou (a nesmí) - pitynka.estranky.cz/...
Mimochodem - v drsném podnebí (to se tvého křečka netýká
) a venkovním odchovu dlabou třeba koně i ryby - pomáhá jim to snášet zimu v dobrém zdravotním stavu...
0x
doplněno 06.11.12 18:44: Ano.nebo psí granulku
doplněno 06.11.12 18:46: A jestli máte i krmivo pro rybičky tak taky.Zkuste juknout na stránky co vše může křeček jíst.Něco najdete i u Vás doma.
doplněno 06.11.12 18:52: Mowla-tak zrovna na meloun proběhla tady diskuze už v červnu.Někde píšou že ne a pak že ano.Dávala jsem meloun a už se mi Alvin blíží k druhému roku
doplněno 07.11.12 16:12: Zajímavé je že ten můj nežere mrkev ani vařenou.Dokonce i borůvku mi odmítl
0x
Bez zrní křeček nějakou dobu vydrží. I běžně byste měla křečky krmit ovocem, zeleninou, občas jim nabídnout kousek vařeného masa nebo bílku, některým chutná bílý jogurt nebo obyčejný tvaroh. Rádi si křupají tvrdé pečivo a piškoty, dále jim můžete dát rozinky, ovesné vločky, ořechy nebo trávu.
doplněno 06.11.12 19:23:O Vánocích jsme křečkům dávali i nepolévaný perníček a výjimečně kousek nějaké buchty (jen těsto, bez cukru a bez náplně - třeba okraj koláče nebo kůrku domácího mazance).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.