Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer ,
poradíte mi prosím někdo nějaky vhodný vzduchovací kompresor za rozumnou cenu který dokáře v pohodě "uspokojit" 8 akvárií s celkovým množstvím vody 450 l.
Díky za odpovědi
Zdenouš
Co jsem já vyzkoušel u akvaristiky, tak bych si koupil asi pro začátek dva vzduchovací motorky (kompresory) s dvojitým výstupem.
Takový "kompresor" má dvě membrány a dva samostané výstupy pro vzduchovací hadičky.
Pak můžeš vyzkoušet jak ti bude vyhovovat množství vzduchu. V dalším kroku zkusíš rozdělit jeden výstup na dvě akvária a uvidíš jestli to bude fungovat.
Vzduchování se totiž postupně zanáší a ucpává. Tím se mění průtok vzduchu, Proto pokud budeš mít jedno vzduchování čisté a druhé vzduchování na stejné hadičce přicpané, tak většina vzduchu půjde přes to čisté vzduchování a do druhé akvária nepůjde skoro nic.
Takže pokud ty dva "kompresory" nepůjdou rozdělit (tak aby vzduchování fungovalo), tak budeš muset koupit ještě další dva kompresorky se dvěma výstupy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.