Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vzduchovací kompresor

Od: zdenous® odpovědí: 1 změna:

Dobrý večer ,

poradíte mi prosím někdo nějaky vhodný vzduchovací kompresor za rozumnou cenu který dokáře v pohodě "uspokojit" 8 akvárií s celkovým množstvím vody 450 l.

Díky za odpovědi

Zdenouš

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co jsem já vyzkoušel u akvaristiky, tak bych si koupil asi pro začátek dva vzduchovací motorky (kompresory) s dvojitým výstupem.

Takový "kompresor" má dvě membrány a dva samostané výstupy pro vzduchovací hadičky.

Pak můžeš vyzkoušet jak ti bude vyhovovat množství vzduchu. V dalším kroku zkusíš rozdělit jeden výstup na dvě akvária a uvidíš jestli to bude fungovat.

Vzduchování se totiž postupně zanáší a ucpává. Tím se mění průtok vzduchu, Proto pokud budeš mít jedno vzduchování čisté a druhé vzduchování na stejné hadičce přicpané, tak většina vzduchu půjde přes to čisté vzduchování a do druhé akvária nepůjde skoro nic.

Takže pokud ty dva "kompresory" nepůjdou rozdělit (tak aby vzduchování fungovalo), tak budeš muset koupit ještě další dva kompresorky se dvěma výstupy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]