Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za kuklu

Od: al odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,
Potřebuji poradit co je to za kuklu dcery asi před rokem dřevařském kroužku vyrobily budku pro ptáky na krmení umělý to na skříní měli v tom malé stavebnice a céčka zezadu byla díra na zavěšení a když jsme potřebovali vzít tu budku tak jsme tam objevili nějaké kukly hledala jsem co to asi může být bylo třeba vosa asijská která jim tady lítala ale mi všechno vyženeme pryč a prý vosa asijská má 5 až 20 larev a my máme dvě jedna je podle mě už vylíhlá ale netuším
Poraďte co nejrychleji co to je

Co je to za kuklu
Co je to za kuklu #2
Co je to za kuklu #3

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Ano Vosička asijská.(Kutilka)
No a že máte jen dvě. Však říkáte že vše vyženete, tak neměla čas udělat další.

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, zanechal/a to tam podušťák zakřivený/kutilka. Zdravím!

jiofa
hodnocení

1x

Doplním nepřesnosti. Není to vosička a nejsou to kukly. Kutilka asijská patří mezi včely a staví si hnízdní komůrky kam klade vajíčka a kde krmí vylíhlé larvy. Tak tolik jen pro upřesnění.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]