Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Paví očka

Od: zdenous® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

potřeboval bych poradit.

Mám čistí línie pavích oček a stalo se mi ve dvou akváriích to že samice odrodila pak se náhle "zkroutila" v páteři a nekoordinovaně plave u hladiny nekolik dnů a pak uhyne. Teplota a Ph OK. Nejedná se o staré rybky a to je mi divné.

Poradíte mi prosím někdo co dělat nebo kde je chyba?

Děkuji Zdenouš

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Vyčerpáním po stálém rození či velkém porodu.
Mála nebo žádná rozmanitá strava.
Tak už moc prešlechtě, že jsou geneticky znehodnocené.
Toho může být tolik že nejde jednoduše odpovědět.
Taky ještě máma - syn, prostě potomstvo je degenerované.
hodnocení

Díky za odpověď ,

vím že je to těžké určit kde je chyba - obě samičky byly mladé zakoupené od chovatele né z "dovozu" . V krmění bych to asi neviděl- - nabídku mají různorodou každý den jinak - živý plankton, mražené patentky sušené krmivo pro gupky, artémie - mražené a pokud mají mladé tak čerstvě vylíhlé artémie stale to střídám ale je možné jak píšete že je to přešechtené a degenerace v rodu.

Dík

Hezký večer

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]