Dobrý den, dnes dopoledne jsem šla do práce a viděla jsem psa zavřeného v autě. Měl asi na 2 cm stahle okýnka vepredu, dýchal s jazykem na vestě a stále stekal. Stala jsem u auta asi 15 minut, bylo to sice částečně ve stínu a ještě tak neparilo, ale vzduch stal a i mě bylo venku hic. Po 15 minutách nikdo nepřišel, tak jsem zavolala měšťáky a v ten moment došel majitel, který mě začal před dětmi slovně napadat, že zvířata zachraňuje a co mi je** volat policii kvůli tomu, že je pes zavřeny v autě. Ze byl pryč sotva 4 minuty.. Že mám přestat žrát zvířata a být vegan a pak mám zachraňovat a podobně. No silene jsme se pohádali, říkala jsem mu, ze se tam muže zkusit zavřít sám. Prej jsem hysterka a podobně. Do teď jsem z toho nesva. Po tom návalu emocí a adrenalinu z hádky jsem se i rozbrecela :D ale říkám si, i když to není na přímém slunci, volali byste? Přece jen bylo už 28 stupňů. Potřebovala jsem se z toho i vypovídat, tak mě zajima vás názor..
Udělala jste dobře. Pro psa je normální teplota o deset stupňů nižší než pro člověka, takže se tam musel cítit jak v peci. Měšťáci přijeli nebo pán rychle odjel?
No asi budu utlučen. Kvuli dítěti bych klidně rozbil okénko u auta. U psa bych jen zavolal policii a s klidným svědomím se otočil a odešel. Takže proč se dohadovat.
lenica
To byl plán, ale majitel nakonec dorazil těsně po zavolání
No co, setkali se dva lidé co jsou na 100% přesvědčeni o své pravdě, o tom jak jsou neomylní a jak je jedině jejich názor správný. Navíc jej chtějí prosazovat do krve. Jinak to dopadnout ani nemohlo. Ale chápu - někdo se prostě hádá rád.
Absolutně nedůvěryhodný "dotaz" Pochybuju, že týpek začal řvát jen tak z ničeho nic. Sotva stačil přijít k autu, už se na něj sesypala snůška hysterických výlevů pro příjemný začátek dne. Jestli bylo auto v polostínu a pootevřená okna, není důvod, aby v autě byla větší teplota než v průměrným bytě bez klimošky => argument jazyku na vestě mě nepoloží. Todle všechno aktivně pěstovaný médii,mnoha články o týraných pejscích v autech. Jenom za účelem vyvolávání emocí, sporů, nenávisti,hádek. Přitom kolem mraky množíren a tyranů psů. S tím vegetariánstvím má týpek pravdu. Ať se jdou podívat na jatka, na to jak zvířata před zabitím trpí ukrutným stresem. To ona cítí dávno dopředu. Jak je to jednoduchý -vyvolavat vzájemnou nenávist, emoce. Těch 15 minut bylo buď skutečných, nebo "pocitových" ...řečnická otazka
Pokud se někdo hádá, je zralý na psychologickou pomoc. Pokud se hádá a ještě se tím chlubí, je to patologie pro psychiatrii. Jestliže pes štěkal, měl dost energie a znamená to, že nebyl v ohrožení. Jazyk na vestě a rychlý dech je u psa naprosto normální jev a znamka zdraví. Tu psychologii na vyzpovidani doporučuji.
Venku vedro, v autě ještě větší a pes tam ubedněný. Možná kdyby šel okolo někdo jiný a psa by si také všiml, tak by udělal to samé. Nemohla jste vědět za jak dlouho se pán vrátí a jak je tam pes už dlouho. Udělala jste dobře, i když pan vypěnil.
V pořádku. Udělala jste to dobře. Tedy zpočátku. Hádka byla naprosto zbytečná. 15 minut čekání a jeho 4 minuty. Ha ha. Potichu bych vyčkala do příjezdu měšťáků, pak mu asi na jeho emotivní výlevy odpověděla kráce "debile!" a odešla. S přítomnými (Vašimi?) dětmi je to horší, ale i dětem se dá vysvětlit, že někteří lidé nejsou hodní, nemají soucit se zvířaty, neumí se ovládat... Byly svědky ošklivé situace a jistě se tak samy chovat nebudou. Jestli to byly děti toho pána, tak holt mají smůlu, mají blbého otce.
Je dobře že jste to řešila, ale není dobře, že jste se hádala, měla jste zavolat, vyfotit si to a odejít a neasistovat u toho...
Beztak tomu prd rozumíte, ale opravdu dohadovat se s někým kdo přišel včas, nemá žádný smysl a nemusela jste mu to tlumočit. Pokud pes štěkal, tak byl stále dost vitální...
Pak jste 156 ještě asi volala jednou aby nejezdili co?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.