Nejste přihlášen/a.
No, nejspíš to budou moli.
Vzhledem k místu výskytu asi šatní, i když jsou na to dost velcí. Má to určitou logiku.
ben - Pravda, šatní mol je menší a světlejší. Ale moli se vyskytují zpravidla tam, kde mají co žrát. V místnosti, kde je uložené kde co, ale nejsou tam žádné potraviny bych je nečekal. ![]()
Navíc tyhle pasti fungují na principu feromonů, které lákají samečky na "vůni" samiček a tazatel píše, že je to past na moli šatní. Že by samečekovi mola potravinového voněla samička mola šatního?![]()
Jo, to vím. Měl jsem jich nedávno plný byt, plácnul jsem jich až 11 denně. Byli všude, doknce i ve vaně. Okousali mi i starou marcipánovou figurku ve vitrýně. Ale v šatně (bez dveří, jen korálkový závěs) nebyl ani jeden.
Ty lepící pásky fungují zázračně. Od chvíle, kdy jsem je koupil (a ani nevybalil) se žádný mol neukázal
.
Dejte do tech skrini jeste bobkovy list, citron, hrebicek, skorici nebo vetvicku tuje! Vsechno to jim nevoni. Veci vyndejte, vyperte a poradne vymyjte skrine.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.