Nejste přihlášen/a.
No, nejspíš to budou moli. Vzhledem k místu výskytu asi šatní, i když jsou na to dost velcí. Má to určitou logiku.
ben - Pravda, šatní mol je menší a světlejší. Ale moli se vyskytují zpravidla tam, kde mají co žrát. V místnosti, kde je uložené kde co, ale nejsou tam žádné potraviny bych je nečekal.
Navíc tyhle pasti fungují na principu feromonů, které lákají samečky na "vůni" samiček a tazatel píše, že je to past na moli šatní. Že by samečekovi mola potravinového voněla samička mola šatního?
Jo, to vím. Měl jsem jich nedávno plný byt, plácnul jsem jich až 11 denně. Byli všude, doknce i ve vaně. Okousali mi i starou marcipánovou figurku ve vitrýně. Ale v šatně (bez dveří, jen korálkový závěs) nebyl ani jeden.
Ty lepící pásky fungují zázračně. Od chvíle, kdy jsem je koupil (a ani nevybalil) se žádný mol neukázal .
Dejte do tech skrini jeste bobkovy list, citron, hrebicek, skorici nebo vetvicku tuje! Vsechno to jim nevoni. Veci vyndejte, vyperte a poradne vymyjte skrine.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.