Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sova na stromě

Od: ptacatko123 odpovědí: 11 změna:
Dámy a pánové potřebuji pomoc. Bydlím v paneláku za kterým je menší park s hřištěm pro deti, kde se usídlilo mládě sovy. Každou noc vydává nesnesitelné zvuky které se nesou přes celý byt. Jdou slyšet i se zavřenými oknem a proto jediná místnost kde nejdou slyšet je koupelna se zavřenými dveřmi. Už jsem přemyslela že ji asi postřelím aby byl klid :) (dělám si legraci.) Vám to mozna prijde jako blbost, ale na noc si poušťím do sluchátek s potlačením ostatních zvuku uklidňující hudbu s volume na max a porad tu mrchu slysim. Už mi z toho zacina hrabat. Pomozte.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

borovice
hodnocení

5x
A co chcete poradit? Zavolat odchytovou službu?
Prostě vydržte. Mládě vyroste a brzy odletí.

hodnocení

4x
Kalous ušatý.
Nebojte za pár dní máte klid.

hodnocení

2x

Ty sama si neuvědomuješ, že to cos napsala v dotazu je blbost? Aspoň mně to tak připadá.

Jak můžeš slyšet sovu (nebo jakékoliv jiné zvíře), přes zavřené okno a sluchátka v uších?

Buď je ta sova nahraná v té uklidňující hudbě, nebo "už ti z toho hrabe".

@colombo Vy žijete v hermeticky uzavřené místnosti a hlavu máte na noc zalitou do betonu pouze s dírou na čumák? Protože (a teď si raději sedněte) okna zvuk propouštějí a stejně tak i sluchátka nebo špunty do uší.

Spíš bych to tipoval, že již máte požehnaný věk a mizerný sluch. Ale to tazatelce nepomohlo.

PS: Colombo byl schopný detektiv, kdežto Vám unikají naprosté základy *zed*

Chlochydes, dlouho jsem vás měla za moudrého a vzdělané staršího pána. Jak já se mýlila! Žádný předseda Mensy, hašteřivý stařík a nic jiného. Jsem hluboce přesvědčená a omlouvám se, že jsem tak ostře upřímná.

hodnocení

2x
Ten duch dotazu je nějak nápadně podobný tomu nedávnému s pejskem, gaučem a falešnou fotkou ukradenou z netu..
poradte.cz/...
@tomkk
Vypadá to tak
Já v tom vidím úplně stejnej styl vyjadřování.
Ale možná se mýlíme
na noc si poušťím do sluchátek s potlačením ostatních zvuku uklidňující hudbu s volume na max(!)
Poslouchat před spaním hudbu s volume na MAX? Byť uklidňující. Nevěřím tomu

hodnocení

1x
Vám to mozna prijde jako blbost, ale na noc si poušťím do sluchátek s potlačením ostatních zvuku uklidňující hudbu s volume na max a porad tu mrchu slysim. Už mi z toho zacina hrabat. Pomozte.
Jestli jsou sluchátka v šuplíku,tak ti nepomůžou.

mathew
hodnocení

0x
To máte asi hodně mizerná sluchátka, když s hudbou na max dokážete usnout. A nebo nedokážete a svadite to na chudáka sovu

hodnocení

0x

pak sluchátka jsou opravdu špatná. zkuste nové nebo špunty do uší

souhlasím, není možné že sovu slyšíte i se sluchátky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]