Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zanet v oku u ptaka

Od: petra88 odpovědí: 7 změna:
Dobry den, moje andulka mela predevcirem zalepenw oko jen uchostourem a vosou jdwm ji to troaku umylq a dobry dneska ma ale druhe oko musim na veterinu nebo ji jde pomoct i jinak?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

borovice
hodnocení

1x
Veterina, samozřejmě. Žádný pokus omyl a babské rady z internetu. Ne každý veterinář léčí malé exoty.

ltz
hodnocení

1x
Sama to nezvládnete. Radši na veterinu a včas, když jde o oko. Dostanete nějaké kapičky.

nov
hodnocení

0x

Co prosím? :-D

Dobry den, moje andulka mela predevcirem zalepene oko jen uchostourem a vosou jsem ji to trosku umyla a dobry dneska ma ale druhe oko musim na veterinu nebo ji jde pomoct i jinak?

Interpunkci si musíte domxdůr *smich*

No, koukám, že ne vše se podařilo opravit vosou vodou

66899
Pardon, já mám popraskanej displej a až teď jsem to po sobě četla...no napsala jsem to jak nejakej dement :D

hodnocení

0x

S tymhle by jsem radsi jel na veterinu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]