Dobrý den, patrně se nestane nic závažného, ale hlídejte psa a jeho chování, resp. jestli nemá nějakou bolest či křeče. Jinak si myslím, že až ta fólie bude z těla vycházet, tak to bude vyžadovat Vaší pomoc - uchopíte to, co bude vylézat z konečníku a vytáhnete to ven (pejsek to možná sám celé nevytlačí a jeho snaha bude marná). Zdravím! P.S. Takto jsem to musel řešit já, když můj pejsek sežral kus igelitového sáčku.
No ono záleží, kolik jí bylo. Ale tyto věci jsou měkké a tak projdou traktem vcelku neškodně.
Já bych sledovala chování a poté hned bobky.
My u našeho ani nevěděli, že ji vydoloval z koše. Nikdy to neudělal, a jak už byl starší a žravější, tak si ji vyndal z koše. Vyšla třetí den , u štěnda bych předpokládala dříve.
Folii co je na párku nebo folii ve kteréje jsou párky? Jestli tu z párku, tak vůvec nic se neděje. Když žaludeční šťávy rozleptají kost, rozleptají i potravinářskou, jedlou folii. To chce klid!
Tak moment, potravinářská folie určitě jedlá není. Je to plast. Pokud se krmíte plastem, důrazně nedoporučuji.
To, co myslíte Vy, je asi potah párků a tedy buď zvířecístřívko (na těch kvalitnějších) nebo synteticky vyrobené střívko z nějaké bílkoviny či jiného jedlého materiálu. To jedlé je, ale není to folie. Je to potravina.
Pěkný den,sledujte chování pejska a vyprazdňování. Kdyby se něco dělo,tak šup s ním na veterinu. Ale jestli Vas to zklidní,moje fenka jako štěně snědla igelitový sáček a pak ho celý s velkým řevem vykadila. Většina materiálů prostě projde. Ale opatrnost je samozřejmě na místě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.