Nejste přihlášen/a.
Je to 4 měsíční štěně vousaté kolie.
Děkuji
2x
P.S. Takto jsem to musel řešit já, když můj pejsek sežral kus igelitového sáčku.
0x
No ono záleží, kolik jí bylo. Ale tyto věci jsou měkké a tak projdou traktem vcelku neškodně.
Já bych sledovala chování a poté hned bobky.
My u našeho ani nevěděli, že ji vydoloval z koše. Nikdy to neudělal, a jak už byl starší a žravější, tak si ji vyndal z koše. Vyšla třetí den
, u štěnda bych předpokládala dříve.
Dejte vědět ![]()
0x
Folii co je na párku nebo folii ve kteréje jsou párky? Jestli tu z párku, tak vůvec nic se neděje. Když žaludeční šťávy rozleptají kost, rozleptají i potravinářskou, jedlou folii. To chce klid!
Tak moment, potravinářská folie určitě jedlá není. Je to plast. Pokud se krmíte plastem, důrazně nedoporučuji.
To, co myslíte Vy, je asi potah párků a tedy buď zvířecí střívko (na těch kvalitnějších) nebo synteticky vyrobené střívko z nějaké bílkoviny či jiného jedlého materiálu. To jedlé je, ale není to folie. Je to potravina.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.