Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Záchrana mladé vlaštovky, co vypadla z hnízda

Od: petra88 odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, už 7 den mám doma mlade vlastovky je mu cca 15 dní..(vypadlo z hnizda v hale cca 15m) (nemusíte se bát se záchranou stanici jsem v kontaktu..nicméně pan si pro ně měl přijet a řekl že už se mu nechce a pak se na to totálně vykaslal..takže si říkám že možná líp že je u mě.. normálně ji a pije dávám mu moucne cervy a někdy vajíčko na tvrdo a vodu..pribira a krásné roste ..máte s touto záchranou zkušenost? Myslíte že může dostat i cvrcka?
Záchrana mladé vlaštovky, co vypadla z hnízda

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

borovice
hodnocení

3x
Cvrček vhodný není. Vlaštovky se krmí spíš "měkkým" hmyzem. Moučné červy bez hlavičky. Mouchy, maso kuřecí (naškrábat).
doplněno 29.07.24 18:46: Ta samá záchranná stanice, která si mládě nevyzvedla? Možná by to chtělo zavolat jinam. Každopádně teď je to jen a jen na vás.
Vlaštovky nic "tvrdého" velkého nechytají. Loví drobný hmyz.
petrea
hodnocení

Volala jsem do záchrane stanice a může je oni sice mají nějaké z Anglie ale oni je prý krmí rodiče vším moznym

bramburka
hodnocení

2x

My jsme takhle zachranovali mlade vypadle z hnizda a docetli jsme se, ze se maji nechat pod hnizdem a mama si ho najde. Druhy den si ho mama skutecne nasla. Ale bali jsme se, aby ho nesezrala kocka! Celou noc jsme nespali a hlidali ho!

petra88
hodnocení

Ono je to opravdu vysoko a ve skladu jezdí hromada jesterek a věřme mi že plno lidem je nějaká vlastovka u prdele .. hned by ji někdo přejel a ještě z toho měl srandu..dělají tu opravdu dementi..až bude litat..vypustim ji někde poblíž skladu aby se za rodinou vratila
petra88
hodnocení

Dneska jsem našla ve skladu jedno spadlw ale mrtvé a druhé přejete
bramburka

Az vyroste a odleti, urcite vas bude navstevovat! Skoda, ze neni takovych zachrancu vic!

ltz
Asi to bude lepši jak píšete, tedy si ji nechat. Stejně si už na vás zvykla a vypustit ji až bude dobře létat. Nechat ptáče na zemi, to je pro něj zase nebezpečne i když si ho vlaštovka všimne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]