Nejste přihlášen/a.
Jsem přesvědčená, že jsou to potravinoví moli. Doneseme si je se sypkymi potravinami. Vlastně ne je, viděla byste je, ale jejich vajíčka a maličké červíky ne. Já to několik let řeším tak, že mouky a vlastně všechno, po přinesení ze sámošky, šoupnu na noc na mráz do mrazáku. Ten bezvadně zničí všechno živé. A pak nasypu do uzaviratelné nádoby. Dříve jsem používala lahve od mléka, ale už jsem si pořídila uzaviratelné dozy. A čaje a koření mám ve skleničkách. Hmyzáci mají utrum. Jsou mi k smíchu bobkové listy a levandule ve špajzu mezi sáčky. Něco jako seník, který stejně po chvíli ztratí vůni a molové z nich mají plezír. Mrazák na ně!
Nejlevnější dózy mají tady v Eva.cz. Je jich potřeba dost a je dobré podívat se na obsah a spočítat si, kolik je jich potřeba.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.