Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co mě to štíplo

Od: rajskyprotlak

Poznal by, prosím pěkně, někdo, co mě to štíplo? Jsou to jasně červené kousance (fotka nezkresluje) a nijak zvlášť to ani nesvědí.

Co mě to štíplo
Co mě to štíplo #2

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

amperr
hodnocení

6x

Takhle od pohledu těžko soudit. Jestli se střed naplní hnisem, vyloupne a zesvětlá, zatímco okraj ztmavne do fialova, byla to muchnička. Prima záležitost, kdysi jsem skončil na antibiotikách...

anonxm
hodnocení

1x
Mě to štíplo asi před 4 dny taky, byl to ovád. Vypadá to úplně stejně jako vaše. Ovádi vypadají dost podobně jako mouchy ale narozdíl od much štípou

hodnocení

0x

To se nedá říct. Každý má individuální reakce. Někoho kousne ovád a má obří otok a někdo jiný má jen malou tečku. Pak je štípne štěnice a mají to obráceně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]