Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Copak jsou to za broučky?

Od: babkazov® odpovědí: 9 změna:

Tuhle fotku jsem si půjčila odjinud, protože nikdo neví co to je. U nás se určitě najde někdo, kdo to pozná.

Copak jsou to za broučky?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nymfy ploštic

ebenovyslon.cz/...

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, kněžice mramorovaná (její vajíčka a nymfy). Zdravím!

hodnocení

Já věděla, že to budete vědět. Děkuji a hezkou neděli přeji. ;) *pusa*

doplněno 14.07.24 07:12:

Bene, moc vám vadí, že jsem si nevyhledala sama, ale obtěžovala vás? Omlouvám se, mrzí mě to, že jsem vám nabourala vaše plány co s volným časem. Máte pravdu, ptám se zbytečně často a obtěžuji nejen vás. Zamyslím se nad sebou. *alene*

ben®
babkazov - nemáte zač. A upřímně? Povedlo se vyhledat, jinak bych nevěděl (nejsem @jofa/@jiofa, který by to věděl z hlavy, protože je to přes broučky machr).
ben®
babkazov - tak to jsem v šoku! Vůbec té Vaší reakci nerozumím. Když si čtu, co jsem napsal, tak by mě ani ve snu nenapadlo, že to moje přiznání je tak nepochopitelné, resp. pochopitelné jinak, než bylo myšleno. Snad to byl u Vás jen nějaký zkrat či nepochopení psaného textu (někdy je lepší dvakrát číst než hned psát).
jiofa

babkazov. Musím se zastat bena, protože je jasné z jeho odpovědi, že vám chtěl v určení hmyzu pomoci a také pomohl. Ani mne by nenapadlo, že by bena odpověď či vyhledávání nějak obtěžovalo. Naopak. Stejně jako mne těší, pokud můžu okamžitě a správně odpovědět. Stejně jako bena.

ben®
jiofa - díky. Pochopil jste to správně. Tazatelka děkovala za vědění a já se jenom přiznal, že z hlavy jsem to nevěděl, ale provedlo se vyhledat. Nic jiného za tím nebylo a způsobilo to jen ošklivé nedorozumění.
hodnocení

Já se, Bene, omlouvám. Vaši poznámku, že jste rychle našel, jsem pochopila jako výtku, že si sama neumím najít. Opravdu mě to mrzí. Kapku jakože stihomam, že? Polepším se. *mir*

ben®
babkazov - já už to neřeším. Jen mě to překvapilo, ale zase chápu, že psaný text může občas vyznít všelijak. Máme to vysvětleno a to je to hlavní. Hezký den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]