Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o radu. V posledních asi 14 dnech jsme našli asi 3 zkažená vejce. Místo žloutků a bílků byl obsah tekutý plný černých " žmolků". Vejce sbíráme pravidelně, nejde o staré vejce, máme 14 slepic, holuby...krmení stále stejné,pšenice, pečivo, volný výběh.dekuji
A skladujete to v lednici? Já vekce po sebrání dávám hned do lednice a takovej hnus jsem teda nezažil.
Vejce jsou pravidelně sbírána a skladována ve starém chladném sklepě ( děláme to tak už hodně let)
Děkuji za odpověď, cizí těžko, oplocená zahrada, pes. Musíme víc hlídat. Spíš jsem se bála, aby to nebyla nějaká nemoc slepic, infekce...
Minule mi vajičko z podkvočny co už vyvedla mladý bouchlo v ruce. Nekecám. Ale barvů mělo teda spíš jako svetlej průjem a taky tak smrdělo. Další vajíčko bylo vevnitř uplně zelený ... Tohle je asi nějaká nemoc. Nám se občas snese vajíčko bez skořápky a nebo se slabou. Někdy vajíčko se dvouma žloutkama. Ale černý uvnitř jsem ještě nikdy neviděl...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.