Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemecky ovcak - lepeni uší

Od: darsi odpovědí: 8 změna:
Lze postavit uši ročnímu NO, který byl velmi zanedbán? Dredy a paraziti za ušima. Špinavé uši vevnitř.. Pes má už rok, má cenu dávat "dlahu", dělat "anténky"? I když jsou uši ostříhané, padají do stran. Pesan je vůbec nedá vzhůru. Budu ráda za jakýkoliv kontakt, informaci, na kohokoliv, kdo se problematikou zabývá, resp.jí rozumí. Prosím nechci laické názory, nejlépe info na zkušeného chovatele, nebo veterináře. Třeba kdo v tomhle rozumí i yorkům, nebo krysaříkům.. ideálně z Moravy, ale třeba mi poradí někdo i potelefonu z větší dálky..Díky moc
Nemecky ovcak - lepeni uší

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nov
hodnocení

3x

Přečetla jsem tento článek a domnívám se, že už je pozdě. Konkrétně jak se v něm píše o parazitech...

cs.makeupexp.com/...

darsi
hodnocení

Super clanek! Moc dekuji! Pesan je opravdu moc hezky, skoda, ze takhle dopadl. Ted uz se bude mit jen dobre. At uz ma usi jakekoliv.
nov
25.06.24 15:35

*srdce*

paw
hodnocení

0x

Chuďátko, takový krásný hafan. Zkuste se poradit tady - ceskyklub-no.cz/... + mrkněte na FB na chovatelské skupiny. Pozor, jinak se uši řeší řeší u prcků jako jsou yorkšírové a u velkých psů. Ať se pejskovi už jenom daří.

darsi
hodnocení

Velice dekuji za snahu pomoci. Stranky jsem procetla, ale asi mi to nepomuze. Tam se resi vystavy, chovnost, zkousky. Tento pesan by se nemel mnozit. Jde mi jen o to, aby mu staly usi...
paw

Tak mrkněte na Facebook, tam pravděpodobně nějakou chovatelskou skupinu najdete... Ale určitě veterinář, třeba vám ten veterinář poradí nějakého ostříleného kolegu.

hodnocení

0x

Je to dospělý pes, vývoj byl dokončen. V tomto věku je lepení naprostým nesmyslem. Máte ho rádi takového, jaký je. Pes si užil dost velká dramata, nekomplikujte mu život nějakou představou o kráse. Navíc, nikdo nejsme dokonalý. *hej*

km
hodnocení

0x

Je to jen estetická záležitost, nechal bych to být. Navíc, víte, že je čistokrevný? Pokud není, ty uši prostě nemusí stavět už geneticky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]