Můj králík přestal pít a jíst. Ještě včera o půlnoci když jsem šla spát byl úplně v pořádku, mazlil se, hral si, skákal a když jsem šla spát tak mě smutně pozoroval z gauče. Ráno jsem pŕišla a on jenom leží v kleci mezi miskama a nežere. A když se jde napít tak jenom ťupne do vody a zase odejde, jakoby se chtěl napít, ale nešlo to. Když jsem ho zkusila vyndat ven z klece tak hned běžel nazpátek, když jsem to po chvíli zkusila znovu tak si sednul na mto kde ho často hladím a nechal se hladit. Teď zas leží v kleci namáčknutý mezi miskama.
Tady je opravdu na místě so nejdříve dovezt králíka k veterinářiPopis je dost všeobecný, ale podobně se projevuje třeba kokcidióza. Ale obecně - králík má rychlý metabolismus, takže pokud nepije a nejí, zpravidla není moc času na rozmýšlení
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.