Dobrý den,prosím o radu ,jak se zbavit potkanů v kurníku? Vyzkoušel jsem pastičky,ocet,plašič do zásuvky,ale vše bylo jen na chvilku. Za každou radu děkuji.Vláďa
Udělej taková opatření, aby se do kurníku prostě nedostali. Odstraň, zajisti všechno žrádlo a ucpi různé skrýše, ať nemají důvod u tebe mít domov. Na prosté vyhubení se mi nejvíc osvědčil jed, sežrali ho kvanta, než se jejich počet snížil na únosnou míru. Asi jsem sousedovi hodně zredukoval populaci, protože z jeho hospodářství nás navštěvují. V době hojnosti jich tam musel mít stovky, to bych pastičkama nezvládnul.
Já jsem měl v kurníku sice jen myši,a vyřešil jsem to tak že dávám slepičkám krmení do venkovního výběhu,a na noc ho schovám do místnosti kam se myši určitě nedostanou. Návíc je u slepic často náš kocour,který si to vše pohlídá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.