Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dvoudenní štěně - jak podat glukozu

Od: upii odpovědí: 11 změna:

Dobry den, prosim o radu, jak nejlepe aplikovat 95gramovemu stenatku glukozu (od veta) injekcni strikackou. Bojim se, abych neudelala neco spatne a stendo se nezacalo dusit. Dekuji vsem za rady!

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

2x

Buďto kapátkem na jazyk, ono už má polykací reflex nebo injekční stříkačkou, ale trošku a nestříkněte do krku, aby mu to nevlétlo do dýchací trubice a nezačal kašlat, jen jemně do středu tlamy na jazyk.

doplněno 23.11.09 18:33:

Pokud by polykací reflex nemělo vyvinutý, musel by mu veterinář zavést sondu, ale i pak by byla jeho šance na přežití pak hodně snížená

papene*
hodnocení

0x

Proboha a to Vám veterinář nevysvětlil nebo neukázal jak to udělat?

doplněno 23.11.09 20:01:

*palec*Taky řešení.Tak se informujte u veta jestli to stačí.

Přeji hodně štěstí*modla*

upii
hodnocení

ale ano, ukazal, ale mam strach, abych stenatku nejak neublizila. delam to tak, ze glukozu po kapkach davam fene na struk a mala to olizne. snad to takhle staci...

hodnocení

0x

To musí být krása, takový drobeček je to. Že? Nemůžete dát fotečku i s mamkou? *hi* Jestli se vám to povede, budu moc ráda. A´t štěňátko roste do zdraví a krásy *placni*

upii
hodnocení

tak tady je ta fotecka... taky pridavam novinky, byt nejsou moc pozitivni: davam stenatku injekcni strikackou glukozu primo do pusy, mleko take... bala jsem se, abych nestrikla stravu hodne a mala se nazacala dusit, ale strach sel stranou! krmim kazde dve hodiny, ale mala zatim nepribira.

myslite si, ze je vhodne redit mleko pro stenata jen vodou nebo i hermankem?

Dvoudenní štěně - jak podat glukozu
martina30*

Kdo Vám poradil dávat mléko nebo heřmánek a ještě ředit.Dá se koupit štěněcí mléko a přikrmovat,ale snažte se aby začala sát od matky.Pokud nebude sát,tak je to hodně špatné.Také nezapomínejte při a spon trošku nakrmení ,aby fena olízala bříško na vypráznění.Pokud nebude chtít olizovat,vemte jemnou látku a bříško jemně masírujte.Pokud není něco jasné ptejte se poradím*slunce*

martina30*
hodnocení

0x

Tak co už začalo sát.

upii

nezaclo, a ani nezacne *plac* je v psim nebicku *plac*dekuji vsem, kteri mi zde radili, jak o nej pecovat...

martina30*

Bud te v pohodě.Bohužel příroda si řekla a asi by nic nepomohlo.Já to znám sama a vždy jsem z toho byla celý den totálně hotová.Hlavně se ted věnujte ostatním.

papene*
25.11.09 20:08

*mala*

hodnocení

0x

To je krásná úroda :D Taková štěňátka miminečka.*hi* Dejte po čase fotečku, ať si užijeme, jak rostou.*modla*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]