Poraďte něco co pavouky láká nebo odpuzuje, potřebuju se zbavit pavouka, debil si mě plete s keřem a budí mě pokoušením se stavět sítě. Dostal by pantoflí, ale terén pokoje je členitý.
Já pavouky nezabíjím..Přiklopím ho sklenicí a pak pod ní vsunu papír..A jdu s tou sklenicí přiklopenou papírem ven nebo k oknu..Tam ho vyklepu a ať si jde kam chce
retu
Jj, to jsme taky dělali. A druhý den byl zpět, nebo si to rovnou štrádoval hned po vyhození k baráku. Je to o nich známé, že poznají, kam hned jít... Teď už je odnáším radši dál k dřevníku...
To by zvládnul každej de bil..Proč hned všechno co se hejbe, potřebujou lidi likvidovat..? AKORÁT teda potkany od souseda nemusím..na ty dávám taky nástrahy s jedem..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.