Nejste přihlášen/a.
dobry den,chci se zeptat...
mam uz pul roku kluka křečka džungarského,a pred mesicem jsem si poridila holku křečka džungarského.4 dny jsem je nechala spolu,ale pak se zacali prat a tak jsem je hned oddelila.
ta krecice ma v akvarium domecek,a potom co jsem ji dala do akvarka toaletni papir,natrhala si ho a dala si ho do domecku.
take si tam zacla ve velikem mnozstvi kreckovat jidlo,a udelala si tam takovy zapachajici vak..to vsechno odpovida tomu ze se asi sparili a bude mit male..ale ja to presto nevim,protoze se bojim se ji tam kouknout abych neudelala neco spatne...poradte mi prosim co mam delat,a jestli si take myslite,ze je v jinem stavu nebo ze uz ma male...PROSÍÍÍÍM
DĚKUJI PŘEDEM!
Kikinko, musíš počkat...trhání a nošení papíru do domku, stějně jako "křečkování" zásob nejsou důkazem, že budou mladé. Jinak, jak už psali, zásobárnu žrádla zruš, může se tam uchytit plíseň a to může křečíka ohrozit. Mimo jiné to taky znamená, že má jídla až moc, ubrala bych krmení. Ať se křečuldům daří!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.