Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slepice nezahájila snášku

Od: olja® odpovědí: 3 změna:

Mám slepice i kohoutka a každý rok mívám i nějaká vlastní kuřátka,jen pár pro radost.Poprvé se mi ale stalo,že loňské červencové kuře do dnešního dne,t.j. ve stáří 10 měsíců,ještě nezahájila snášku,ani do hnízda nezamířila.Přitom je čilá a vypadá zdravě,má pěkný červený hřebínek,kohout se o ni také pokouší a stále nic.Ještě jsem nic takového nezažila,tak se ptám,čím to může být.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Pokud víte, která slepice je "jalová", není nic lepšího, než silný slepičí vývar, či slepička na paprice s HK. Máte velkou výhodu, že víte, která to je. Občas se totiž může stát, že člověk v dobré víře usekne hlavu dobré nosnici a zmetek mu zůstane. Tak dobrou chuť, dobré rozhodnutí a dobrou ránu. Jaga.

Ano. Je vidět, že evidentně znáte mou manželku. - cituji : Přesně vím, které slípka snáší ty vajíčka se slabou skořápkou ! O víkendu ji zabij, bude vývar. ´´

No, a po víkendu se opět objevovaly vajíčka se slabou skořápkou *smich*

hodnocení

3x

No slípky máme taky, pokud se vyskytne podobný problém, je asi nejlepším řešením pomalý hrnec. Důležité je ale vědět, která ze slepic nesnáší, nebo snáší špatně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]