Nejste přihlášen/a.
Řekla bych, že dvě holky budou méně agresivnější a teritoriální. Pokud je morče hlavně na hraní pro dítě, proč chcete dvě? Když na morčata není čas, tak se jich kupuje víc. Pokud chcete pevné pouto s lidmi a lepší ochočitelnost, jedno bude lepší.
To jsou ty moderní názory. Někteří chovatelé už odmítají prodat jen jedno morče. V některých státech je údajně zakázáno chovat morčata v menším počtu, než 2 ks.
Já jsem (zřejmě) stejného názoru, jako vy. Opečované morče, byť je svého druhu v rodině samo, nestrádá a má lepší kontakt s lidmi. Jde to dokonce tak daleko, že mě ten náš kluk tuhle doslova seřval: Ty jdeš ven?! Od rána jsem jen na senu, mrkvi, celeru a granulích, kdo to má pořád žrát? Koukej přinýst nějakou trávu!
Mám tři vnoučátka, každé má svoje morčátko, úžasný. Kluci a nekoušou. A dobře se jim daří, krásně narostli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.