Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opuštěné mládě andulky

Od: alena* odpovědí: 10 změna:

Mám andulku, která má letos poprvé mladé a bohužel se o ně asi neumí starat. Jedno mládě ji zemřelo, druhé (staré asi do 10 dnů - víc mu není) jen tak tak přežívá. Dnes jsem ho našla úplně studené a s prázdným volátkem. Chtěla jsem se zeptat, jestli je možné aby jiná samička, která má teď mladé přijmula toto opuštěné mádě. Poslední mládě, které má je jen o trochu starší než toto.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ltz
hodnocení

1x
Jiná andulka by to cizí mládě mohla klovat. Zkuste se zeptat veterináře co dělat v takovémto případě, aby mládě přežilo.

hodnocení

1x
Pod lampičku a dokrmovat, vajickovou směsi
Strouhanka, mrkev, vajíčko, udělat směs ani suchou ani lepící.
Na netu máte hodně návodů.
hujer

Pro 10 denní mládě se nevyplatí s tím piplat. Choval jsem andulky 30 let ve velkém. V dnešní době ti daj výkupčí max 30,- Kč/kus.

A prodejní cena ve zverimexu?
Nebo jak víte že je má na prodej?
hujer

No a proč by je jinak množila?

jaj*
Vždyť je to zvíře, sice by na jednu stranu přežít nemělo protože se o ně nestará, ale na druhou stranu se o něj pořádně postarat a zakázat mu mladý, protože andulka bude blbá po mamince. A možná trpí hladem, mě by bylo maličkého ptáčka líto, a kdyby to nešlo tak bych ho darovala hadům.

iano
hodnocení

0x
Vyhodit mládě do koše, tito ptáci jsou zbyteční.
Tak samo jako Vy a váš komentář.
Že se nestydite!
Myslím, že jen spousta některých typů lidí je zbytečných..Bohužel, tak velké koše neexistují..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]