Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slepičky nesnáší

Od: such odpovědí: 4 změna:
Mám starší slepice , které snášeli dostatečně , k nim jsem dokoupil mladé a přidal ke starším , ale po druhém dni soužití nám ty starší přestali snášet, teď už jsou to tři týdny a stále nic , žádné vajíčko a přitom ty mladší už by měli také snášet , 23 týden, poraď tě . Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Chce to vypozorovat a nebo jestli se mezi sebou napadají,tak stres je důvodem,proč nesnáší.Nebo v noci,kolem kurníku,nějaká škodná,že by se bály?poradila bych se i s veterinářem,vyšetření trusu,aby neměly nějaké parazity.Pokud mají jinak všeho dostatek,tak jsou slepice háklivý na stres.Jinak ale taky květen,není zrovna měsíc,dobrý na snůšku,alespon,to takhle vždy říkali,moje rodiče,že se jako nazobou květu.Ale zase že by nebylo ani jedno vejce?

bramburka
hodnocení

0x

Nas soused podporuje snusku vajec krmenim - bud jim lovi rybi poter nebo jim drti kosti a skorapky. Ale ve Vasem pripade to vypada, ze slepicky seniorky nesnaseji konkurenci! Nemuzete je alespon na cas nejak oddelit? Nez si na sebe zvyknou.

id
hodnocení

0x
Slepice ziskově snáší max 2vroky. Třetí rok již jste ve ztrátě.

veronica
hodnocení

0x

Staré a nové slepice nikdy hned nemíchám. Minimálně tři týdny jsou odděleny pletivem, to slouží jako zvykací psychoterapie a snáší obě dvě strany.*pivo*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]