Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Chtěl bych se zeptat na názor ohledně mého křečka (džungarský).Před dvěma dny jsem u něj objevil na čumáku nějaký škrábanec nebo nějakou odřeninu a nevím co by to mohlo být.Mám ho necelé 4 měsíce a kromě toho mu nic není.
Jediné co mě napadá,kde k tomu mohl přijít je taková ta hlodací tyčinka do klece. Často pod ní leží a okusuje jí od spodu a je to pak dost ostré.
Zajímá mě názor jestli to je jen škrábanec který se mu zahojí nebo něco vážnějšího.
Přikládám foto a předem děkuji za odpovědi )
Nejsem žádný odborník, ale pár let jsem chovala křečky. Myslím si, že to snad nic vážného nebude. Pokud je jinak v pořádku, nemělo by to být nic hrozného. Počkala bych pár dnů, nejspíš se to samo zahojí. Kdyby se to náhodou zhoršilo nebo se objevily i jiné problémy, tak k veterináři. Ale spíš si myslím, že to nebude třeba.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.