Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pejsek nechce chodit ven

Od: elisk odpovědí: 7 změna:
Ahoj vsem, jiz jsem zde resila barf, ted bych potrebovala dalsi radu, mam pejska druhy den doma z utulku, je bazlivy, pan nas upozornoval, ze se bude prvni dny hodne bat, nez si zvykne a pravdepodobne to doma pocura ze strachu, jenze zatim necurala ani doma ani venku a to celkem pila, ven se ji vubec jit nechce, musim ji vzit do naruci a ven odnest, tam uz je pak v pohode a chodi a cucha, ale nevim jak ji spravne naucit, aby se nebala tam jit. Venku ji dam pamlsek a pohladim ale i tak pri dalsi prochazce nechce jit. Nemate nejake tipy jak na tom zapracovat? Nebo bude chtit jen cas? Nerada bych neco pokazila hned od zacatku.. dekuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

6x
Chce to jen čas a trpělivost.Pes musi nejprve získat důvěru a pocit bezpečí.Postupujete správně.
elisk
hodnocení

Zacina to byt lepsi s tim chozenim ven, bohuzel ale stale necurala ani nekalala, uz je to vic nez 24 hodin :( Normalne pije i ji, takze to asi jen ze strachu drzi.. Nevite co s tim? Bylo by mi jedno i kdyby to pustila vevnitr, hlavne at se vyprazdni.. dekuji

hodnocení

0x

Zkuste místo vynášení lákat na pamlsky i po cestě z bytu/domu ven. Že nečůrala dva dny je teda síla, není možné, že jste si toho nevšimla?

elisk
hodnocení

Bohuzel pamlsky ji moc nezajimaji:/ Ale zkusim to.. No vzala jsem si ji vcera navecer, takze od te doby necurala, prohledala jsem cely byt a nikde nic

Ani barf pamlsky nebo kusky toho barf jídla? Koupila jste to barf? Jí to?

elisk
hodnocení

Nakonec jsem koupila za studena lisovane granule, mohla se utlouct a snedla vsechno. Pamlsky jsem koupila susene maso, vezme si ho obcas jen kdyz je doma v bezpeci.

Granule jsou jako pamlsky ideální, používejte ty. Asi jen potřebuje čas. Zkuste třeba na nějaké chvíle zvětšit byt o cestu ven, jestli by třeba s Vámi pobyla a počuchala si na chodbě (nebo jinde, kde bydlíte).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]