Nejste přihlášen/a.
Jepice nemají ústní otvor, vykuklily se jen proto, aby se spářily a nakladly vajíčka. Pak umírají. Větřinou u vodní hladiny. Nějakým způsebem se k vám dostala snůška vajíček. Vysávejte, dobrý konec je v dohledu.
Kdyby se k nim dostala snuška vajíček, tak mají někde pár suchých larev, ne dospělců. Spíš tam nějak zabloudily od vody. Ale rozhodně jepice.
pletiplot, dovolte mi otázku: Proč odpovídáte mi a ne tazateli? Já se na nic neptala, ale tazatel ano.
@babkazov - protože vy jste napsala nesmysl o tom, že se k tazateli dostala snůška vajíček. Pokud by měl v bytě snůšku vajíček, tak se za a) nestane vůbec nic, protože vyschnout b) pokud by tu snůšku měl náhodou v akváriu, tak se jepice vylíhnou a budou tam žít jako larvy několik let, což by asi tazatel věděl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.