Už pár dní mám ropuchu ve skleníku, v podstatě na stejném místě, schovanou ve vlhku pod prknem, v uličce pod úrovní terénu. Mám ji nechat být, ať si odejde, jak si přišla, nebo ji mám zachraňovat a odnést do nedalekého lesa, kde žáby přezimují a v rybníce se rozmnožují. Dnes jsem jí aspoň nasbírala žížaly. Nevím jestli něco jí, ale pavouků máme ve skleníku dost. Její přítomnost mi nevadí, ale nerada bych jí svým konáním nebo nekonáním ublížila.
Nechte ji tam,je jí tam dobře.Taky jsme ji tam měli a neměli jsme tam slimáky.A až bude teplo,tak budete mít skleník otevřený a kdyby se jí tam nelíbilo,tak odejde jinam.
Nebo by ráda ze skleníku ven a neví kudy. Možná by ji bylo lépe v jejím přirozeném prostředí. Jestli by nebylo lepší odnést ji teda do toho lesa, kde jsou i ostatní žáby a kde si i sama najde potravu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.