Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ropucha ve skleníku

Od: pb® odpovědí: 5 změna:
Už pár dní mám ropuchu ve skleníku, v podstatě na stejném místě, schovanou ve vlhku pod prknem, v uličce pod úrovní terénu. Mám ji nechat být, ať si odejde, jak si přišla, nebo ji mám zachraňovat a odnést do nedalekého lesa, kde žáby přezimují a v rybníce se rozmnožují. Dnes jsem jí aspoň nasbírala žížaly. Nevím jestli něco jí, ale pavouků máme ve skleníku dost. Její přítomnost mi nevadí, ale nerada bych jí svým konáním nebo nekonáním ublížila.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ttt
hodnocení

5x

Nechat ji ve skleniku. Je ji tam dobre.

Taky ji mame, jen se obcas leknu...

liska5

Taky bych si ji nechala a nerušila, pokud teda není lapená v nějaké jímce. To je bonus! Bude sbírat slimáky. U nás řáděj ti maličcí centimetroví

hodnocení

4x
Nechte ji tam,je jí tam dobře.Taky jsme ji tam měli a neměli jsme tam slimáky.A až bude teplo,tak budete mít skleník otevřený a kdyby se jí tam nelíbilo,tak odejde jinam.

ltz
hodnocení

0x
Nebo by ráda ze skleníku ven a neví kudy. Možná by ji bylo lépe v jejím přirozeném prostředí. Jestli by nebylo lepší odnést ji teda do toho lesa, kde jsou i ostatní žáby a kde si i sama najde potravu.
pb®
hodnocení

No a to já právě nevím. Však ji nikdo nenutil, lézt takovou dálku, přes silnice a zahrady a vlamovat se do zavřeného skleníku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]