Zdravím, poprosil bych vás o radu, o jaký druh hmyzu se jedná? Štěnice to být nemůže? Přikládám 3 fotky, 1. normální, zbylé 2 různě přiblížené. Reálná velikost hmyzu byla dosti malá. Předem děkuji
Reálná velikost: dosti malá. Tomu říkám přesný popis.
Vidím v tom pisivku.
netusim
Díky moc, pisivku sem taky vyhledaval ale proste jak to bylo miniaturní , tak jsem si nebyl jistý no, tak sem si řekl, že se radši nechám ujistit tady. Snad to nikomu nevadilo. Ještě jednou díky.
Díky za Váš čas. Pisivky sem lehce googlil, ale prostě sem byl celkově nejistý, a chtěl sem se tady ujistit, a nechat si poradit od lidí co tomu rozumí víc než já. Celkově hmyz jde absolutně mimo mě, kromě pár základních druhů. Ještě jednou díky
Líp ty fotky nešli? Já na těch rozmazaných a neostrých fotkách, vidím samičku (královnu) mravence.
netusim
Bohužel nešly, jak ten dotyčný hmyz byl malý tak mi to šlo hrozně špatně zoaostřit, ta nejvíc přiblížená fotka se mi snad povedla nejvíc . Kousek od postele jsem našel na podlaze pár černých teček ( asi tak 5), na netu sem dohledal, že by to mohly být výtrusy od štěnic. Ale dnes jsem zase našel , že to můžou být i výtrusy od obyčejnejch much. Tenhle hmyz lezl o cca metr vedle na stěně, tak sem ho chytl a vyfotil. Tudíž nemusím se obávat, že to na fotce by mohla bejt štěnice? Díky moc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.