Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mému psovi padají v šesti letech zuby

Od: rickyjezevcik odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám problém se zuby svého jezevčíka, za jeden měsíc mu vypadaly 4 přední horní zuby bez kořenů, nevím co mám dělat. Děkuji za odpovědi. Olga Nechanická

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

1x

Zašel bych k veterinářovi...;)

Nevím kolika let se dožívají jezevčíci,ale třeba to můžou být projevy stáří...*nevi*ale je to jenom můj skromný tip...může to být klidně něco jiného...může mít třeba nemocné dásně...*nevi*

dracek*
hodnocení

0x

měl sem jezevčíka 14 let a problém se zubama byl taky ,navštivte veterináře ať se na to podívá ,já chodil i na odstraňování zubního kamene ,přesto problémy přetrvávaly ,mohl by to být i nedostatek vápníku ,není to fenka po štěňatech?

papene*
hodnocení

0x

Návštěvě lékaře se nevyhnete.Běžte co nejdřív.Musí to být nepřijmné i pejskovi.

*nevi*Nechápu proč jste tam už nebyli.

new.psi-kocky.cz/...

Držím vám palce,tedy pejskovi*palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]