Dobrý den, máme doma Yorksirského teriera ve věku 6 let. Je po kastraci a od té doby je agresivní na ostatní psy a občas i na lidi. Má problém i když odcházíme z domu buď já nebo manžel s dcerou. Hned začne štěkat a bláznit jako by měla strach, že zůstane sama. Když byla před kastraci tak z ni byl normální fenka, která milovala děti, psy a ostatní lidi. Jelikož máme doma roční dítě tak nás napadlo jestli nemůže i žárlit na dcerku. Myslíte, ze by pomohlo třeba koupit dalšího psa, aby nebyla tak sama?Přemýšlíme o koupi již delší dobu. Děkuji za radu
Možné to je, aspoň to uvadi web mimogguide.Osobne znám několik fen v okolí a všechny se spíš zklidnily. Já mám psa po kastraci před 8 lety a jeho chování se naopak zlepšilo. Co se týče druhého psa, tak to je naprostý nesmysl. Můj kastrovany pes se líbí psů a nekolik z okoli ho obtěžuje, asi jim voní jako fena.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.