Nejste přihlášen/a.
V novém bytě si asi není ještě úplně jistý, vás má nejspíše za vůdce smečky a bojí se bez vás. Chováním se vás tak snaží udržet doma. A že nereaguje na odchod přítelkyně, tak ji možná bere tak, že je až pod ním a tak ho nezajímá.
Krom toho, že asi potřebuje ještě trochu čas, aby si zvyknul a ujistil se, že se mu doma nic nestane, tak mě napadá vyzkoušet odcházet v nepracovních kalhotech. Třeba mu to pomůže a převlečete se do pracovních mimo byt. Až si zvykne a získá sebevědomí, tak by mohl být v pohodě.
Jak to popisujete, tak mi z toho vyplývá, že má obavy a nechce být bez vůdce, tak bych hledal cesty, jak ho podpořit, uklidnit a vyhnul se trestání, které by situaci jen zhoršilo.
Jak starý je to pes? Já to vidím trošku jinak, než rádcové přede mnou. Pes vás nechce z domu pustit. Chce vás zadržet byť i násilím. Nechce vás pustit z domu a proto tohle chování, které se tváří jako agrese.
Jednou bylo vnějakém hodně dlouhém vlákně na fejsu, co lidé říkají zvířeti, když odchází z domu. Bylo to úsměvné. Já jsem říkávala: "Buď tady hodná, nikomu neotvírej, já budu spěchat domů". A šla jsem s ní k pelechu. Tak měla čas se smířit s mým odchodem. Je pravdou, že jsem si ji naučila, ale jedno slovo a odchod, to by nesla hodně špatně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.