Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mam 14letou Čivavu, která má problém s vysokým obsahem žlučových šťáv v krvi máme danou Jaterni dietu.
Problem je ze mi nechce moc jist .
Spekacky parky to sblajznr hned, ale vyzivnou stravu odmita.
Jak mam podporit u nej chut k jidlu?
Mame leky na srdce a strevni antibiotika.
Dekuji
Problem je ze mi nechce moc jist .
Spekacky parky to sblajznr hned, ale vyzivnou stravu odmita.
Jak mam podporit u nej chut k jidlu?
Mame leky na srdce a strevni antibiotika.
Dekuji
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
3x
Časem si na novou stravu zvykne a špekáčky bude mít jen jako pamlsek.
Být hafan mladší, navrhnu hladovku ale v tomto věku už bych ji hladem netrápil. Bylo by to spíše na škodu.
Podobným způsobem jsme do našeho hafana ládovali léky
0x
S Dorinkou, 18 let, byl stejný problém. Na ledviny bylo potřeba dietu a nějaké spešl doplňky. U její misky to vypadalo jako Švédský stůl na hotelu, jen aby jedla. Granule, na které byla zvyklá měla v misce stále. Nejedla a já se bála, že zemře hlady. Říkala jsem si, že ona moc dobře ví, co má nebo nemá. Srdce mi to rvalo, ale neudělala jsem vůbec nic. ![]()
lilil
Hladovět ani náhodou co je to Ájo za nesmysl, tak to radit. Je to starý pes, a je dost nemocný. Nechte ho žrát co mu chutná a do toho mu dávejte to co by měl na tu dietu, nebude mu to chutnat, ale alespoň z toho co jí bude mít trochu síly. Jak pes nechce vubec zrát, je to špatné, proto buďte ráda, že alespoň něco žere.
pb®
0x
Ptejte se na veterině. Anorektickým zvířatům dávají lehká antidepresiva, po kterých se zvíře rozjí. Taky lze krmit speciální koncentrovanou konzervou, která se rozředí a podává stříkačkou přímo do tlamy. Pokud nechce jíst jaterní dietu, pak změnit značku, nebo přejít na normální stravu a dávat hepatoprotektiva. Jestli běžně dáváte psu uzeniny, má špatná játra z toho. Mně by v životě nenapadlo takový humus zvířeti dát.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]