ono ještě záleží, jak dlouho po kastraci má. Když jsme nechávali kastrovat našeho, tak veterinář říkal, že ještě několik týdnů po zákroku se může chovat, jakoby kastrovaný nebyl.
Máte ho kastrovaného před delší dobou nebo nedávno?
Dobrý den, vyzkoušené to nemám, ale možná by mu udělala radost kočka (plyšová). Zdravím! doplněno 08.04.24 08:48: Myslím hračku ve skutečné velikosti a přibližně skutečného vzhledu (živou kočičku mu asi nekoupíte, hračka/kamarádka by ho zabavit mohla).
Teď se neuražte, ale jak jste poznala, že má choutky? Když je doma sám, tak se na něco nebo někoho snaží "naskočit"? Máme kočku i kocoura..oba vykastrovaní..proto se ptám
S kočkami zkušenosti nemám, akevteda nevím, ale mám kastrovaneho psa a haravych fen si vůbec nevšímá, kámoška totéž a pořád se chce množit. Nejde o špatně provedenou kastraci?
Je potřeba nechat kočičáka vykastrovat ihned, když doroste, dokončí se vývoj močového zařízení. Nejen choutky, to je ta nejmeněí starost, ale hrozí strašně smradlavé, čpící značkování a to ničím neodstraníte. Co nejrychleji vet. Je to jen maličký zákrok, za chvíli z něho bude "fešák" a nic nebude vědět a ani ho bolet.
Dobrý den. Snad nevadí, že se zapojím k diskuzi. Můj kocour je po kastraci už rok a půl a také mi už asi rok ojíždí nohu, nebo prešlapuje po dece takovými jinými krůčky a když na něj šáhnu tak nějak jinak než obvykle i mňouká a jak poznám, ze je nadržený,protože má pinďíka venku. Před chvílí se i v okolí jeho nadrženého pinďíka (olizoval/umýval) dělal očistu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.