Mozna by pomohlo, kdyby jste trosku upresnil otazku.
papene*
Asi ano, ale já víc nevím.
Někde jsem to četla-Praktický lékař a pod tím bylo napsáno alternativní terapie.
raadek*
Omlouvam se za osloveni, ale podle fotky jsem usoudil, ze jste kluk. Kdysi jsem mel fenku, ktere se ve 12 letech vytvorily nadory na mlecnych zlazach. Nechtel jsem ji nechat operovat, protoze mi doktor rekl, ze ji s operaci i bez ni zbyva rok zivota. Zkusil tedy alternativni lecbu. Dostavala injekce pavouciho jedu a daval jsem ji zraloci chrupavku. Umrela v 17 letech na selhani ledvin. Nevim jestli ji konkretne ta alternativni lecba pomohla, ale urcite bych do toho sel znovu. R.
papene*
My jsme do operace šly loni na jaře v 17letech.Ty samé problémy.Přežila a je zde stále.
Pavoučí jed zní dost otřesně.Ten byl na ty nádory?
Jo a s tím oslovením se netrap.Stejně se nemůžu dopátrat co ta ikonka znamená.
Kdyby jsi věděl co to je za potvoru dej vědět.
Dík
raadek*
Tak me to nedalo a zavolal jsem veterinari. V soucasne dobe se v cechach ten jed da sehnat pouze v tabletach. Injekce co dostavala moje fenka maji snad v Rakousku, ale je to financne dost narocne. Pamatuju se, ze kdyby to na nadory nepomohlo tak jsem byl rozhodnuty zajet do Holandska na ozarovani, i kdyz to byl obycejny vorisek. Zkus obvolat par veterinaru. R.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.