Dobrý den prosím o radu mám devítiletou fenku shih tzu byla vždy hodná nikdy neštěkala a nevyla, když jsem odešla do práce většinou celou dobu prospala já onemocněla a byla jsem dva měsíce doma ten samý čas se odstěhovala dcera,dceru brala jako svého páníčka poslouchala jí mě moc neposlouchá po dvou měsících jsem odešla do práce a Maggie tu začala škrábat zeď u dveři přidala vyti a štěkání. Už si nevím rady trvá to už měsíc už si stěžují i sousedi. Poradí někdo jak jí vrátit do starých kolejí?
Dobry den. Doporucuju postupne navykat na to, ze bude sama a je potreba aby to vydrzela. Podle popisu si nejspis navykla na to, ze s ni vzdy nekdo je a ted ji samota vadi. Na odkazu je par tipu, jak se a tim popasovat a postupne hafana zase samotu zvladat zoohit.cz/... Drzim pesti
Stal se z ní velmi rychle závislák. Mám také psindu, která mě doprovází do práce, kterou mám ale doma. Pokud však chci odjet třeba na nákup, začne tancovat, skákat do výšky a domáhat se mé společnosti. Dám jí mlsku, odcházím a vracím se s tím, že leží u té mlsky a jakmile vkročím, je velká oslava mého (či manželčina) návratu a konečně dojde na tu mlsku... Máme svůj dům, štěkot a vytí nám nevadí. Doporučuji, pokud rušíte sousedy, zkusit protištěkací obojek, je účinný a po pár dnech většinou nepotřebný. Hodně štestí!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.