Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pes vyje a štěká

Od: jana01 odpovědí: 4 změna:
Dobrý den prosím o radu mám devítiletou fenku shih tzu byla vždy hodná nikdy neštěkala a nevyla, když jsem odešla do práce většinou celou dobu prospala já onemocněla a byla jsem dva měsíce doma ten samý čas se odstěhovala dcera,dceru brala jako svého páníčka poslouchala jí mě moc neposlouchá po dvou měsících jsem odešla do práce a Maggie tu začala škrábat zeď u dveři přidala vyti a štěkání. Už si nevím rady trvá to už měsíc už si stěžují i sousedi. Poradí někdo jak jí vrátit do starých kolejí?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Dejte ji pamlsek, řekněte čekej a jděte za dveře, pokud zůstane vklidu, odměně ji. Můj pes si zvykl na čekej, já se vrátím,
jana01
hodnocení

Děkuji za rady..

hodnocení

3x
Dobry den. Doporucuju postupne navykat na to, ze bude sama a je potreba aby to vydrzela. Podle popisu si nejspis navykla na to, ze s ni vzdy nekdo je a ted ji samota vadi. Na odkazu je par tipu, jak se a tim popasovat a postupne hafana zase samotu zvladat
zoohit.cz/...
Drzim pesti

hodnocení

1x

Stal se z ní velmi rychle závislák. Mám také psindu, která mě doprovází do práce, kterou mám ale doma. Pokud však chci odjet třeba na nákup, začne tancovat, skákat do výšky a domáhat se mé společnosti. Dám jí mlsku, odcházím a vracím se s tím, že leží u té mlsky a jakmile vkročím, je velká oslava mého (či manželčina) návratu a konečně dojde na tu mlsku... Máme svůj dům, štěkot a vytí nám nevadí. Doporučuji, pokud rušíte sousedy, zkusit protištěkací obojek, je účinný a po pár dnech většinou nepotřebný. Hodně štestí! *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]