Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vytrhnutí hmatových fousků u kočky

Od: zakelina odpovědí: 12 změna:

Dobrý den , chtěla jsem se zeptat , zdali je bolestivé vytrhnout kočce hmatový fousek.ajestli pak by neměla strach k tomu člověku přijít.děkuji

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Pokud budete kočce jakkoliv ubližovat, bude z Vás logicky strach mít.

hodnocení

7x
Bolestivé to bude stejně jako u člověka řasy apod. Nicméně zajímalo by mne, proč to ta osoba trhala - ty fousy jsou pro kočku poměrně důležité pro bezpečný pohyb.

hodnocení

5x
A proč by jste to dělala?
A ano,pokud budete kočce ubližovat tak k vám strati důvěru. To není pes.
zakelina
hodnocení

V životě bych to neudělala , ale znám jednu paní která ji to vytrhla tak proto jsem se chtěla zeptat.

18.03.24 15:30
Proč?
tak

Tak proč jste to nenapsala hned do dotazu, že jedna paní...Takto to vypadá, že jste fousky vytrhla vy a kočička už k vám nemá důvěru.

tj
hodnocení

4x
Ano. Bolestivější, než vytržení chloupků na citlivých místech u člověka. Ten, který to dělá, tím kočce bolestivě ubližuje. Bylo by fér vytrhnout na oplátku pramen vlasů... *palec*
heduh

zkoušel/a jste si vytrhnout chlupy na citlivých partijích? Není to bolestivější, vytrhnout vous nad pusou je bolestivěši.

hodnocení

1x
Tohle zase vidím na otázku trolla. To ještě nechápete? Taková pičovina...

pb®
hodnocení

0x
Proč by to někd dělal? Fousky občas vypadnou samy, při jejich výměně. Pak lze najít fousek doma. Pokud někdo potřebuje fousek z kočky na panenku woodoo, lze fousek odstřihnout. Hmatové fousky nejsou pro kočku nezbytné, matky často ukusují fousky svým koťátkům a jsou bezsrstá plemena či rexové, které mají fousky hodně redukované.
zaseja

Nesmějí se ani stříhat, pro kočku jsou nezbytné, ale to je lepší si něco o tom přečíst a vytrhnout ho je asi to nejhorší, jsou přímo napojené na nervová zakončení

fashion-cs.decorexpro.com/...

pb®

Jak jsem psala výše, pro kočku nezbytné nejsou. Koťatům je často jejich matky ukusují a některá plemena je skoro nemají, někteří jedinci spynx třeba vůbec a klidně s tím žijí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]