Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kontaminované vajičko?

Od: vajce odpovědí: 1 změna:
Uvařil jsem si svoje domácí vajíčka na poloměkko, něco mezi na tvrdo a na měkko. Ostatní vajíčka normální. Jedno vajíčko však po jednom soustu odhaleno lžičkou, jakési ložisko žlutých ohraničených izolovaných ložisek v bílku. Žloutek ještě není vůbec narušen lžičkou. Na foto to není úplně reálně vidět a také od konzumace uplynuly asi dvě hodiny, takže žluté ložiska se mírně rozplizly a již nejsou tak ostře ohraničená. Bílek nevykazoval chutové změny, ale když jsem si přičichl, cítil jsem mírně netypickou vůni, ne zkaženost, jen netypickou vůni. Ví někdo co to může být? Mírně znepokojen, přemýšlím o ložiscích salmonely.
Kontaminované vajičko?
Kontaminované vajičko? #2

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hujer
hodnocení

0x

No těžko ti někdo řekne ano- je to salmonela a myslíš , že by jinak existovaly laboratorky na vyšetření?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]