Nejste přihlášen/a.
Já bych na veterinu šla. Já, za svoji osobu bych nikdy, žádné sirupy nebo lidské léky nedávala. To čurání, to mohou být vadné ledviny, cukrovka i několik dalších věcí. A nějaké kýchání, to může, ale nemusí souviset. Kdyby se vám podařilao odchytit moč a vzít ji na veterinu, bude vyšetření přesnější a rychlejší.
Kníračka, černostříbrná soplila a kýchala. V lékárně si lékárnice dala záležet a vybrala nějaké kapky a sirup. Jakože příroda. Kápla jsem ji do nosu a nepřeji vám zažít, co se dělo! Psina se dusila, napuchnul ji čumák a jazyk. Na veterině jsme byli za 10 minut. Ona totiž měla alergii, nezjistili jsme z čehio. Tou "přírodou" jsem to dorazila. Od té doby mám před bylinkami respekt. Navíc, nějaká hodně učená paní povídala, že třeba heřmánek má 9 alergenů. Víte naprosto jistě, co psovi tazatelky je? Na 101%?
no vidíš a nám už dva veterináři doporučili pro psa lidské léky. Konkrétně jitrocelový sirup, stoptusin a nějakou mastičku pro děti, protože po operačním zákroku se nechtěla jizva pořádně zahojit.
@x1bc když to doporučí veterinář, asi ví, že to nemůže ublížit. Ale sama bych se do léčení psa lidskými léky nepouštěla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.