Pěkný den, naše fenka hárala,..začátek kolem 13.1., teď,asi tři dny,jako by se to opakovalo,výtok, teď třetí den krev,pije, baští...Co to znamená? Děkuji..
Myslím si, že pes nemůže prochladnout. Ani ten doma, ani v boudě, ani v kotci. Ale nechci nesmyslně polemizovat. Jen jsem jednou, na psím výcvikovém táboře zažila, když přijela na návštěvu háravka, rozháraly se všechny. I ty, co háraly před měsícem.
Teď jsem si uvědomila,že v sobotu pršelo a my jsme byli asi hodinu venku...,ale jedu na veterinu, prý něco s vaječniky,nebo zánět dělohy,( to snad ne)..
julie12345
Pokud máte malé krátkosrsté plemeno, může to být hned. Nemají kožich na řádnou termoregulaci, ani dostatek tuku a pokud s ní chodíte skromně ven jenom na čůrání a najednou se vydáte na dýl ven, skutečně může prochladnout, protože není otužilá. Jsem zvědavá, co poradil zvěrolékař.
Už nejspíš víte, co se děje, jestli jste s fenečkou byla na veterině. Vzpomněla jsem si, že jedna naše minulá feňulka taky jednou neúměrně dlouho hárala, nezdálo se nám to a jeli jsme k veterináři. Měla opravdu zánět dělohy, bylo to na kastraci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.