Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hárání znova?

Od: nina odpovědí: 7 změna:
Pěkný den, naše fenka hárala,..začátek kolem 13.1., teď,asi tři dny,jako by se to opakovalo,výtok, teď třetí den krev,pije, baští...Co to znamená? Děkuji..

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

julie12345
hodnocení

0x

To by také mohl být projev falešné březosti... A neprochladla?

nina
21.02.24 10:30
hodnocení

Snad ne

nina
21.02.24 10:32
hodnocení

Snad, ne

hodnocení

0x

Myslím si, že pes nemůže prochladnout. Ani ten doma, ani v boudě, ani v kotci. Ale nechci nesmyslně polemizovat. *mir*Jen jsem jednou, na psím výcvikovém táboře zažila, když přijela na návštěvu háravka, rozháraly se všechny. I ty, co háraly před měsícem.

nina
hodnocení

0x
Teď jsem si uvědomila,že v sobotu pršelo a my jsme byli asi hodinu venku...,ale jedu na veterinu, prý něco s vaječniky,nebo zánět dělohy,( to snad ne)..
julie12345
Pokud máte malé krátkosrsté plemeno, může to být hned. Nemají kožich na řádnou termoregulaci, ani dostatek tuku a pokud s ní chodíte skromně ven jenom na čůrání a najednou se vydáte na dýl ven, skutečně může prochladnout, protože není otužilá. Jsem zvědavá, co poradil zvěrolékař.

hodnocení

0x

Už nejspíš víte, co se děje, jestli jste s fenečkou byla na veterině. Vzpomněla jsem si, že jedna naše minulá feňulka taky jednou neúměrně dlouho hárala, nezdálo se nám to a jeli jsme k veterináři. Měla opravdu zánět dělohy, bylo to na kastraci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]