Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spatřen krásný pták?

Od: fram odpovědí: 13 změna:

Krásný pták - viděli jste někde někdo naživo? Trogon kubánský - tocororo (třeba v zoo)

cs.wikipedia.org/...

cs.wikipedia.org/...

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

6x

Neviděla. Takový hýl, mandelík, červenka, žluna, žluva nebo ledňáček jsou stejně hezcí a máme je za humny.

nov

*palec*Hýl mi létá do krmítka na balkoně a ledňáček bývá spatřen nedaleko u potoka. Oba jsou krasavci.

jiofa

Hýl obecný sameček. Samička je nenápadná. Hýl se nechá přillákat napodobením pískáním když se to umí. Přiletí i na několik metrů 10-20 m. Jinak stehlík obecný je jeden z drobných našich nejatraktivnějších ptáků.

Nebo dudek! Já se dokážu obdivně kochat i nad gangem havrošů a šedivek...

A co třeba vlha pestrá - u nás na jižní Moravě ...

https://cs.wikipedia.org/wiki/Vlha_pestr%C3%A1

hodnocení

3x

A co vlha pestrá?

Tu už jsem dával včera ... včera 18:23 ... o minutu před vámi ...

A co třeba vlha pestrá- u nás na jižní Moravě ... cs.wikipedia.org/...

hodnocení

0x

Něco na tom bude, když se říká: Svoje neznáte, cizí chválíte. *hej*Fotka se jmenuje - Strakapoudí rodiče se nezastaví.

doplněno 12.02.24 17:04:

A co ledňáček? Nelíbí?

Spatřen krásný pták?
Spatřen krásný pták? #2
nov

Foto Vašeho bratra. *palec2*

fram
hodnocení

Ledňáček u nás na potoce hnízdívá. Hýl někdy někde též. Dudek tu vyhynul asi pře 55 lety. Jenomže Vlajkový Pták Kubánský je přeluzný tvor. Tak kdyby ho někdo zahlíd´...

Nov, ano ano. Bratr fakt umí! *palec*

jiofa
hodnocení

0x

Globální oteplování. Taky jeden zajímavý druh poletoval u mne na zahradě.

Spatřen krásný pták? #3

Milá návštěva. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]